SOBRE NOSALTRES

Manel Ribot: Director d’aprovisionaments

Després de graduar-se a l’Escola d’Hosteleria i Turisme de Cambrils amb la especialització de cuina, es va unir al negoci familiar Aliments Ribot i Cardona que funciona des de 1898. La família Ribot ha estat subministrant productes de la més alta qualitat a alguns dels millors establiments de Catalunya.

Està al capdavant de la secció d’Aprovisionament, així com de la compra/venda de les comandes realitzades per els clients, tan dels Iots com dels Jets privats.

Té aliances amb Kariari, Kenmare i Alleose, així com la compra directa d’altres com Castaing, BENFUMAT i Tartuflangue. Manel confia en oferir-li els preus més competitius i l’excel·lència dels productes.

 

Emma Tatay: Directora de Diseño de Interiores

Emma ha estat involucrada al negoci familiar des que es va graduar a l’Escola d’Art i Disseny de Reus en Projectes i Direcció d’obres de decoració (PIDOD). El seu negoci familiar “Ribes Decoració” ha estat al capdavant del tèxtil, paper de paret, pintura, decoracions i mobiliari des de 1949.

A TrueTaste és l’encarregada del departament de Dissenys d’Interiors i Decoració on disposa d’aliances amb Designers Guild, Sahco Hesslein, Gaston & Daniela, Dedon i Loro Piana per esmentar-ne alguns. Emma us pot ajudar a crear aquell disseny especial que tant estàs buscant.