APROVISIONAMENT

Truetaste aprovisionamient ha estat creat per fer front a les creixents necessitats de la indústria de iots. El nostre compromís amb la fixació de preus justos a través de l’associació cuidadosament fomentada amb les millors marques ens permet ajudar-lo a complir el pressupost de l’alimentació de la tripulació, així com a comprar als seus convidats articles de luxe com el caviar Kaviari i Champagne Don Perignon a preus realistes.

Som molt conscients de la creixent demanda de requisits dietètics i de salut, i treballem en estreta col·laboració amb artesans especialitzats per satisfer totes les seves necessitats.

Abastiment local sempre que sigui possible, mètodes de treball ètics, coneixement del seu temps i el nostre servei i preu competitiu. La nostra missió a Truetaste es superar les seves més altes expectatives.

 

El nostre servei de consergeria ofereix lloguer d’automòbils de luxe, servei de càtering a bord, varies aventures diàries en grup (globus aerostàtic, paint ball, barranquisme, etc.)

Si necessita un farmacèutic, podem fer que li enviïn les receptes mèdiques a la seva embarcació.

 

Siguin quines siguin les seves necessitats

Grans o Petites

Convidats o Tripulació

A Truetaste estem per servir-li!