Posted on

Hola a tots!

Han estat un parell d’anys molt emocionants des que vaig arribar a Espanya, perdó, Catalunya, Tarragona per ser més exactes. Durant la major part de la meva vida he estat viatjant i treballant en alguns dels millors establiments de menjar i les ciutats més vibrants que el món té per oferir. Només en somnis em podria haver imaginat venint d’una família molt rural del nord de Canadà.

Aventurar-se en la indústria de l’alimentació a la temprana edat de 16 anys no era un camí fàcil, ni tan sols va ser un camí triat per mi, però si va ser acollit amb els braços oberts. L’oportunitat de marxar del Canadà em va obrir els ulls a un món nou d’aromes i gustos de països de tot el Món. El període més memorable de la meva vida va arribar mentre vivia a Londres durant el que només es pot descriure com una revolució, Londres es va convertir en l’epicentre culinari del Món. L’explosió de sabors, espècies i gèneres va influir profundament en el xef que sóc avui. Atès que La majoria dels meus viatges culinaris es van iniciar per raons romàntiques, per a mi almenys, una sola cosa no ha canviat en tot aquest temps, la mateixa raó per la que estic ara aquí a Tarragona.

Deixa un comentari